TEAM SQUASH ORIGINALS

Wat Squash Originals zo uniek maakt is dat wij specialisten uit verschillende disciplines bij elkaar hebben gebracht. Squash vaardigheden, fysieke ontwikkeling, voeding en mentale coaching samengevoegd in één methodiek. Wij leiden onze eigen trainers op, voor jeugd, volwassenen en voor de professionele spelers.

Seb Weenink | Squash Originals

Sebastiaan
Weenink

Founder &
Head of Squash

Someone | Squash Originals

Johan
Versluijs

Strength & Conditioning

Sluit

Renée Coutinho Basics trainer

Ik ben fotograaf en parttime oppas bij drie hele leuke gezinnen. Naast sporten in de buitenlucht en reizen, breng ik veel tijd door op de squashbaan. Squash geeft me plezier, zelfvertrouwen en focus, en dankzij de trainingen en de nieuwe connecties die ik heb gemaakt, is het een serieuze passie (en verslaving) geworden!

Ik breng mijn tijd het liefst door in een omgeving waar respect en samenwerking voorop staan, en waar verborgen talenten ontdekt, ingezet en ontwikkeld kunnen worden. Ik ben dan ook super blij om deel te mogen uitmaken van het Squash Originals team!

Sluit

Jeroen Mulderij | Squash Originals

Jeroen Mulderij Level-up trainer

Student en semi-professioneel squasher, #10 op het NK in 2020. Zelf op 16-jarige leeftijd begonnen met squashen en gelijk verliefd op de sport. De mentale weerbaarheid, fysieke capaciteit, tactiek, improvisatie, techniek en het sociale aspect maakt het voor mij een genot om deze sport te beoefenen. 

Om deel uit te maken van het Squash Originals team, onze kennis te delen en om junioren te trainen is voor mij een gaaf avontuur waar ik elke week naar uitkijk. Ik hoop jullie snel te zien op de baan! 

Sluit

Floor Muller | Squash Originals

Floor Muller Mental coach

De reden dat ik mentale coach ben bij Squash Originals is omdat ik erin geloof dat mentaal en fysiek altijd samengaan in het leven. Bewustzijn en zelfkennis zijn de basis van persoonlijke groei. ‘Know yourself’ draagt bij aan jou als mens en als sporter. Wat je op de baan tegenkomt, kom je ook in je dagelijks leven tegen. k geloof dat ik met mijn persoonlijke ervaring en als coach kan bijdragen aan jullie groei. En terwijl de spelers groeien, leer ik elke dag mee, kom ik mezelf tegen en geniet ik van het proces.

“Own your performance!”