TALENT TEAM

OWN YOUR PERFORMANCE

TALENT TEAM MEMBERS

Marc ter Sluis Squash Originals

Marc ter Sluis

NL #2 / WR #230

“Squash Originals is voor mij het complete plaatje in trainen. De aanwezigheid van verschillende trainers die allen hun eigen specialisme hebben geeft me de rust om volledig op het SO programma te vertrouwen. Dagelijks trainen met de juiste gedachte en begeleiding in een professionele groep is wat ik zo top vind aan Squash Originals.”

Tessa ter Sluis Squash Originals

Tessa ter Sluis

NL #2 / WR #68

“Het geweldige aan SO is dat ze me geleerd hebben om op een andere manier naar squash te kijken. Er zit zoveel meer achter dan alleen de bal slaan. Ik leer heel veel nieuwe dingen op het gebied van techniek, tactiek, mentaal en fysiek. Niet alleen, maar juist met het team van SO. Wat ben ik blij dat ik dat ik bij SO ben gaan trainen!”

Luke Stauffer Squash Originals

Luke Stauffer

NL#9 / WR #415

“Ik vind Squash Originals top omdat, er niet gefocust wordt op één methode, maar echt op individuele kwaliteiten en wat en voor mij werkt.”

Marc ter Sluis Squash Originals

Jeroen Mulderij

NL#10

“Squash Originals geeft je de mogelijkheid om jezelf maximaal te ontwikkelen als squasher en als mens. Er wordt een heel plan opgesteld, afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelpunten. Ieder lid van het Talentteam heeft zijn of haar proces, deze delen we ook samen, waardoor we echt een band opbouwen en elkaar stimuleren om beter te worden.”

“You can’t manage what you don’t measure.”